Catering

140515 Foto: Peter Holgersson / Runpix

Catering

140515 Foto: Peter Holgersson / Runpix

Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från afternoon tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster.
All mat förbereds på Östgöta Kök och levereras sedan dit du önskar. Givetvis får du gärna svänga förbi och hämta maten själv om du hellre vill det. När du beställer varm mat ser vi till att det finns kockar på plats som lägger en sista hand på maten så att den serveras varm och fräsch.

Heldagskonferens eller frukostmacka?

Frukostmackor eller en hel frukostbuffé. Lunch som serveras av våra servitörer från varma kastruller på vårt porslin – eller en ”vanlig lunch på företaget”. Kanske en stor middag som vi självklart skräddarsyr så att den passar som avslutning på konferensen. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.


Logotyp Östgöta Kök - Gruppen Logotyp Östgöta Kök - Nya Torget Logotyp Östgöta Kök - Ekbacken Logotyp Burgers and Bangers Logotyp Fresh Market Logotyp Härlig Pasta