Festlokaler

Matsal2

Festlokaler

Matsal2

Vi erbjuder fest och möte i unika lokaler centralt i Norrköping och i natursköna miljöer på nära avstånd från Norrköping. Här nedan följer en presentation av våra fina lokaler, klicka på lokalens namn för bilder.

För mer information och visning, varmt välkomna att kontakta oss.

NP33

På NP33 finns fantastiska möjligheter att ordna en minnesvärd fest eller konferens.  En annorlunda, kreativ och vacker miljö som passar både det stora och lilla sällskapet. I galleriet finns möjlighet för evenemang för upp till 200 personer, men kan lätt anpassas för att bli intim och mysig för det mindre sällskapet.

Möblering  – runda bord med bankettstol

Dufwan

I hjärtat av Norrköping i den vackra Strömparken finns lokalen Dufwan.
20 personer eller 100? Vinprovning för det lilla sällskapet, firma fest eller kanske födelsedagsfesten. Denna vackra lokal erbjuder en unik miljö och  trevliga umgängesytor. Här finns lounge med bar, vinprovningsrum, två öppna spisar samt en härlig middagssal med plats för upp till 100 personer.

Möblering – runda bord med bankettstol

Rodga Säteri

Bland ekbackar och hästhagar på ett näs, där två sjöar möts. Som taget ur en saga, så vackert ligger Rodga Säteri. På en dryg halvtimmes bilresa från Norrköping ligger denna orörda 1700-talsgård. Ett gardenparty, bröllop eller kanske platsen för den viktiga representationsmiddagen. Rodga lämpar sig bäst för det lite mindre sällskapet 10-40 personer.

 

 

 


Logotyp Östgöta Kök - Gruppen Logotyp Östgöta Kök - Nya Torget Logotyp Östgöta Kök - Ekbacken Logotyp Burgers and Bangers Logotyp Fresh Market Logotyp Härlig Pasta